Herenmode

PrivacybeleidWe verzamelen persoonlijke gegevens die u vrijwillig aan ons verstrekt en verwerken deze voor de volgende doeleinden ("Doeleinden"):
Om transacties met u te voltooien en uw lidmaatschap van ons klantenbindingsschema te beheren, waar van toepassing;
Om u de nieuwste markttrend te begeleiden;
Om onze verkopen en uw behoeften en voorkeuren te begrijpen en te analyseren;
Producten en services ontwikkelen, verbeteren, op de markt brengen en leveren om aan de behoeften van de klant te voldoen;
Om u in staat te stellen deel te nemen aan promoties en prijsvragen;
Om u in staat te stellen deel te nemen aan klantonderzoek of focusgroepen;
Om uitwisselingen of productretours te verwerken;
Om onze concurrentiepositie en services te verbeteren.
Om te reageren op verzoeken of klachten.

Tbdress respecteert uw privacy en let op uw online veiligheid. We blijven de feedback volgen die u op onze website bezoekt om de beste producten, efficiënte klantenservice en update-informatie voor u te bieden. U ziet de onderstaande mededeling met uitleg over onze online informatiepraktijken en de keuzes die u kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Al deze informatie die we hebben gemaakt, is om uw privacy beter te beschermen.

Ten eerste, bedankt voor het bezoeken van de website ("Site") van Afvallen-hardlopen.nl , Limited. (" Afvallen-hardlopen.nl ," dat zijn wij). Wij zullen uw privacy en uw persoonlijke informatie beschermen. Als u meer informatie wilt, kunt u onze privacyverklaring lezen.

Door middel van deze privacyverklaring, kunt u weten dat wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en (en onder bepaalde voorwaarden) vrijgeven. Ten slotte kent u uw opties met betrekking tot de verzameling, het gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens met de privacyverklaring. We nemen u de privacyverklaring door onze website te bezoeken.

U kunt deze Privacykennisgeving alleen op deze Site toepassen. Voor onze offline verzameling van uw persoonlijke gegevens is dit privacybeleid niet noodzakelijkerwijs geldig. Je zult de details hieronder zien. De inhoud of privacypraktijken op een niet Afvallen-hardlopen.nl website waarnaar deze Site linkt of die naar deze Site linken, is niet onze verantwoordelijkheid.

OVER TBDRESS NIEUWSBRIEF

TBDRESS Nieuwsbrief wordt regelmatig verstuurd, met de nieuwste updates over nieuwkomers, recente heetste deals, speciale aanbiedingen en koopjes, evenals de exclusieve kortingsbonnen en kortingen voor onze e-mailabonnees. We respecteren uw privacy en zullen uw gegevens niet aan derden bekendmaken. Je kunt op elk gewenst moment op de link 'Abonnement opzeggen' klikken om de TBDRESS-nieuwsbrief op te zeggen.

VRAGEN OF ZORGEN

Vragen over ons privacybeleid of ander beleidsgerelateerd materiaal kunnen worden gericht aan onze ondersteuningsmedewerkers door op de koppeling "Contact" in het zijmenu te klikken. Of op de volgende manieren: E-mail: serviceonline.karen@gmail.com

Keuze en afmelding

Als u onze promotionele communicatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u ervoor kiezen om ze niet langer te ontvangen door de instructies in elke communicatie op te volgen of door een e-mail te sturen naar serviceonline.karen@gmail.com

Terug