Maaltijdvervangers

Wil je een afslankproduct waarvan je zeker bent dat het resultaat geeft? Dan is het gebruiken van maaltijdvervangers een zeer goed idee. Maaltijdvervangers zijn er in verschillende vormen, denk hierbij aan poedervormen (beter bekend als shakes) maar ook in de vorm van repen zijn maaltijdvervangers te verkrijgen. Het is de bedoeling om een of meerdere maaltijden (afhankelijk van je dieet en de maaltijdvervanger) te vervangen door deze shakes en/of repen.

De werking van maaltijdvervangers

Een maaltijdvervanger werkt eigenlijk vrij eenvoudig, in plaats van een ontbijt of lunch neem je een maaltijdvervanger. Afvallen met maaltijdvervangers is dus ideaal omdat je veel minder calorieën binnenkrijgt dan je normaal gesproken zou moeten binnenkrijgen op een dag. Daarom kan je met behulp van maaltijdvervangers snel afvallen.  Je kan tot wel 1000 calorieën per dag minder binnen krijgen. En zoals je misschien begrijpt kan je daarom niet alleen makkelijk maar ook snel afvallen met behulp van deze shakes.

Wat is een goede maaltijdvervanger?

Een goede maaltijdvervanger bevat alles wat je niet binnen krijgt als je je ontbijt en lunch niet neemt. Met andere woorden een shake bevat de voedingsvezels en vitaminen die je nodig hebt maar niet meer inneemt tijdens je ontbijt/lunch etc. Er zijn veel verschillende soorten maaltijdvervangers op de markt maar ze voldoen niet allemaal aan bovenstaande beschrijving. Daarom raden we aan om te letten op maaltijdvervangers met de tekst ‘vervangend product voor gewichtsbeheersing.’ Het zijn deze vervangers die alles bevatten wat je nodig hebt qua voedingsstoffen.

Nadelen van maaltijdvervangers

Het gebruik van maaltijdvervangers bevat nadelen. Zo zal je mogelijk weer aankomen op het moment dat je stopt met het gebruik van maaltijdvervangers. Belangrijk is om je gehele voedingspatroon aan te pakken als je gaat afvallen met maaltijdvervangers. Ook is het een vrij individuele manier van afvallen, ontbijten of lunchen met andere mensen is lastig als jij alleen je maaltijdvervanger gebruikt. Het kan zijn dat je de maaltijdvervanger vaak in de vorm van een shake niet lekker vindt waardoor afvallen met maaltijdvervangers wel eens lastig kan worden. Het laatste nadeel van maaltijdvervangers is dat het prijzig kan zijn.

Voordelen van maaltijdvervangers

Maar maaltijdvervangers kennen ook veel voordelen.  Afvallen met maaltijdvervangers is ideaal, het is gemakkelijk vol te houden en je lichaam krijgt genoeg voedingsvezels en vitaminen binnen om te blijven functioneren. Het is zeer eenvoudig om op deze manier van afvallen op te volgen, neem een beetje poeder en gebruik hierbij een mix van water of melk, ook zijn er andere combinaties mogelijk maar het blijft eenvoudig. Daarnaast is het voordeel dat je ze snel kunt klaarmaken, veel sneller dan een gewone lunch of avondmaal. Afvallen met maaltijdvervangers is dus zeker een aanrader.

Bekijk een van de beste maaltijdvervangers>> Complex Carb Gainer – Complex Carb Gainer is een unieke weight gainer / maaltijdvervanger met zijn hoogwaardige koolhydraat- en eiwitsamenstelling tegen een zeer scherpe prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *